tirsdag den 10. april 2012

Big changes ahead!

Åh shit. Where to start? Nå, men som du måske ved, så har min lejlighed været sat til salg i et års tid ca. Det var en nødvendighed grundet min økonomiske situation, som du måske også kender lidt til, hvis du har læst med længe. I lørdags ringede ejendomsmæglerne, at nu var der en køber. "Er det ikke bare dejligt, Mona?" - "Ih jo, øh...nu har du jo gjort mig boligløs...". To be honest, så var det slet ikke dejligt. Gulvtæppet blev revet væk under mig, og jeg kunne slet ikke overskue det. Out of nowhere, blev jeg overvældet af en følelse af, at have mistet alt. Det eneste jeg kunne fokusere på var alt det negative vedr. min situation med arbejdsløshed, arbejdsskade, pengemangel osv. osv. Og det var ærlig talt ikke særlig nemt, når jeg 1) var blevet hevet op af sengen om morgenen, fordi jeg skulle passe den lille frække Frederik, og 2) også lige skulle holde øje med Brormand og Svigerindes hund. Jeg kunne jo ikke rigtig sætte mig til at stortude foran Frede. Min Bonusfar var ikke hjemme, og min Mor lå og sov. Så der gik længe før der kom en reaktion.

Reaktionen kom, da jeg afleverede Frederik og hund fordi Brormand syntes jeg virkede så skide sur. Hvilket jeg nok også gjorde. Så gav jeg følelsen af at have mistet alt lov til, at overvælde mig for fuld skrue. Tak spids hvor jeg tudede. Jeg tror ikke, at jeg har tudet så meget i meget, meget lang tid. Her et par dage efter, sidder følelsen stadigvæk i mig. Og i går aftes overvældede den mig atter, så jeg lå søvnløs til langt over midnat. Jeg ved godt, at det ikke er noget at tude over - jeg har jo vidst, at en dag ville lejligheden blive solgt - men the thing is, at jeg er så tæskeglad for at bo her, hvor jeg bor. Hvor fanden skal jeg bo nu? Det efterlader blot et stort tomrum indeni, når jeg stiller mig selv det spørgsmål. Jeg har ejet den her lejlighed i over 7 år, og så lige pludselig er det slut. Bum.

Mit stressniveau er helt klart røget i vejret, for jeg kan ikke finde ud af hvor jeg skal begynde eller hvor jeg skal slutte. Lige nu har jeg mest af alt lyst til at grovæde trefarvetis med popcorn (a la Donna i BH 90210) og så se en af mine favorit tøsefilm, enten 'The devil wears Prada' eller 'The Holiday', eller begge to. Men det løser jo heller ikke noget. Jeg er begyndt på en liste over ting, som jeg nu skal have ordnet. Møder med ejendomsmægler, bankrådgiver, se lejligheder - når altså jeg har fundet noget, som jeg kan li og som jeg har råd til - finde ud af selve flytningen (why do I not have a car), pakke i flyttekasser.....Christ! Hvis der er noget, som jeg hader, så er det fandme flyttekasser. Da lejligheden blev sat i stand, boede B og jeg bogstavelig talt i flyttekasser i et helt år. Suk.

Hvis så bare der var en, som tog min hånd, sagde 'nu skal jeg hjælpe dig, guidede dig på rette vej', og så kunne jeg ellers sove indtil alt det her er overstået. Der kommer bare ikke en og tager min hånd og guider mig på rette vej. Sådan er det at være single. Man sidder med lorten selv. Ikke bare noget af lorten, nej, HELE lorten. Og folk er bare så fuckingdødsygt glade på mine vegne. "Neiiiii, hvor er dét bare dejligt for dig". Sure, as if... There goes the feeling of pure happiness.

Om 1½ måned bor jeg et andet sted. 1½ måned. What the fuck?! Det er 51 dage - fra i morgen. Jeg frygter allerede hver eneste dag.    

4 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Fik et helt sug i maven af at læse indlægget, for hvor kan jeg ved Gud i hatten godt forstå dig, selvom jeg ikke selv har været i den situation du er i med en lejlighed der skal sælges efter så mange år. Det gør mig ondt, men jeg tror på at man i sidste ende bliver stærkere af det, der gør mest ondt. Håber for dig, at du finder et nyt sted, der selvfølgelig aldrig bliver der, hvor du bor nu, men som jeg alligevel håber du finder glæde i.

Stort virtuelt kram herfra!

M.S.J. sagde ...

Hej Michelle!
Tusind tak for dit søde indlæg! Det varmede.
Mange kram i din retning!

Nørden sagde ...

Sødeste Mona.
Al medfølelse herfra - jeg tænker på dig! Sig endelig til hvis der er noget jeg kan gøre - eller hvis du bare trænger til at hælde lort ud.
De største krammer herfra!

M.S.J. sagde ...

Hej min skønne Nørd!
Tusind tak! Talk to you later ;)
Kram!