fredag den 1. maj 2015

Smid tøjet Danmark

Røde kors, TV2 og Coop er gået sammen om at indsamle tøj, som kan give flere penge til nødhjælpsarbejde. Jeg så kick-start programmet her til aften på TV2, og det var altså godt gået af Mikkel Kryger at iklæde sig Hilda Heicks aflagte klude. Der var ikke et øje tørt! 

Jeg har tidligere været i gang med at rydde ud i mit klædeskab. Der skal jo gøres plads til alt det, som jeg har købt i H&M for nylig. Jeg blev bare aldrig rigtig færdig med det. Her til aften har jeg ryddet ud, og der røg virkelig en hel del! Nærmere bestemt 12 kg.... Den lader jeg lige stå et øjeblik. 

Der blivernoget at give til Røde kors. 

2 kommentarer:

Røde Kors Hovedkontor sagde ...

Kære Det finurlige hjørne! Tusind tak for, at du fik ryddet ud i klædeskabet! Det er vi rigtigt glade for i Smid tøjet-teamet hos Røde Kors :-). 12 kg tøj svarer til, at du giver mad til 2 børn i en måned. Godt gået - brugt tøj GØR en forskel. Tusind tak for det! KH Mille (@rodekorsdk @smidtoejet på instagram). ps. Jeg mener også, at chokolade burde være en fast del af en varieret kost, men det er min personlige holdning, ikke Røde Kors' ;-)

M.S.J. sagde ...

Hej Mille!
Mange tak for din kommentar! Det er dejligt at vide hvor meget 12 kg hjælper.
Tak for din personlige holdning til chokolade! Det gav i hvert fald et godt grin ;-)
KH Mona (det finurlige hjørne)