lørdag den 7. januar 2012

Jamen, held og lykke da!

Jeg fandt en gammel Urban-avis i mine utallige gemmer, for der var altså et citat, som ikke måtte gå ubemærket hen uden at få en lille kommentar med på vejen. Avisen er fra oktober 2011, og artiklen handler om at drenge tager det med en studiepause efter gymnasiet meget mere afslappet end pigerne. Pigerne er bedre til at planlægge end drengene i følge en undersøgelse. Forskerne bag undersøgelsen har talt med en gruppe unge, og det er der kommet et par mere eller mindre seriøse udtalelser ud af. Et af spørgsmålene lød: Er der nogle ting, der er vigtige for jer at have opnået, når I bliver 30 år? Til det har en dreng med studentereksamen, men ingen uddannelse, svaret: Jeg vil gerne fange en gedde på over 10 kilo. Det er det, jeg går lidt efter".

Herfra er der bare at sige, held og lykke med det! Og sikke en fremtidsplan at have!

5 kommentarer:

wildskud sagde ...

Geddefiskeri er ret fedt. Og så kan man lave nogle sindssygt lækre frikadeller af sådan en slambert.

M.S.J. sagde ...

Hej Wildskud!
Jeg er ikke i tvivl om at man kan lave lækre fiskefrikadeller af en gedde, pointen er nu også, at besvarelsen virker lidt malplaceret, når nu det handler om uddannelse :)

Anonym sagde ...

Jeg syntes det er et fedt svar.

Hvorfor skal vi gå op i hvor godt et job vi har eller skal have?

SÅ hellere sætte en et mål som er mere personligt og mere en selv. End et mål som blot vil stresse og bringe en ned. Nogle ønsker ikke en særlig uddannelse eller område at arbejde med. Og nogle har de et ønske om at arbejde med noget særligt.

M.S.J. sagde ...

Hej ilhja!
Jamen, jeg giver dig helt ret! Selvfølgelig er det godt med personlige mål, og et fremtidigt liv hvor man arbejder med noget som man har lyst til, og som man nyder!

Men! Jeg kunne altså ikke lade være med at more mig over det citat.

;)

Vicki sagde ...

Ambitiøs herre! Han tager vist African time-begrebet alvorligt :D