torsdag den 17. februar 2011

Jeg tvivler på mine evner som kok....

I går skulle vi have en rigtig lækker steg, og jeg glædede mig bare så meget til at spise den. Min Mor skulle i by, så jeg fik ansvaret for, at tilberede den. Jeg brunede den i margarine, hældte 1 L vand ved, og lod den simre i 2 timer - fuldstændig som der stod anført på emballagen. Da vi skulle spise var alt gået galt! Kødet var tørt og sejt, og slet ikke til at skære i. Kartoflerne var ikke kogt, og sovsen var tynd! (så er det vel egentlig sauce). Jeg måtte så igen stå ved komfuret endnu en gang og lave hotdogs til min Bonusfar, mens min mor fandt sig i, at spise de halvkogte kartofler. Om jeg fatter hvad i al verden der lige er gået galt!?!

2 kommentarer:

Maiken sagde ...

hi hi, man kan ikke være lige heldig hver gang :)

Men jeg havde nok valgt at brune den i en støbejerns gryde sammen med en masse lækre grøntsager, hvidløg og persille. Også lade den simre i fond! Når det kun er vand, kunne jeg godt forestille mig at den blev lidt kedelig :)
Sådan plejer jeg at gøre det...

Men sovs er absolut ikke min bedste ven. Jeg elsker sovs, men kan ikke finde udaf at lave den brune...

knus

Mona sagde ...

Hej Maiken!
Jeg har også tænkt på at der skulle have været grøntsager ved o.l. Men så har jeg lært det!

Kram