mandag den 28. marts 2011

Søde, lille dreng.

Der har jo været rigtig meget snak om den lille dreng, som var forsvundet i et døgn i Tranum Klitplantage, og det blev også diskuteret i dag på AOF. Rigtig mange mente, at moderen var dybt uansvarlig, og at man aldrig skal lade en dreng på 3 år gå alene. Men helt ærligt, ingen af dem på AOF var tilstede da optrinnet, som fik drengen til gå fra sin mor, hændte, og man kan altså ikke anklage moderen for at være uansvarlig, når man ikke kender hende personligt. Medierne skriver det ene og det andet, og der bliver let pisket en stemning op. Hvor tit er børn ikke blevet væk fra deres mor i et storcenter, eller sådan noget? Jeg ved godt at det er en bagatel i forhold til hændelsen i Nordjylland - men min pointe er, at børn bliver væk en gang i mellem - og helt ærlig, tænker du at forældrene er uansvarlige, når der kaldes over højttaleranlægget at "Signe er blevet væk fra sin mor. Hun kan hentes i kundeservice" i et storcenter? Og igen, mit eksempel er virkelig dårligt, for der er jo ikke højttaleranlæg eller kundeservice i en skov. But you get the point, right?


Det må naturligvis være det allerværste mareridt for en forældre, at ens barn er blevet væk - og derfor er det naturligvis også en befriende lettelse, når drengen bliver fundet i live og i god behold. Lidt credit må man altså giver moderen; Drengen fik jakken omvendt på, så han ikke kunne smide den. Det synes jeg ikke er uansvarligt. Overhovedet ikke.

4 kommentarer:

Chilli sagde ...

Vi er helt enige.. Danskerne er gennerelt for hurtige til at dømme, uden at have andet belæg end hvad pressen skriver.
Iøvrigt så er min mand i Norge, og der har solskinshistorien også lige været i nyhederne :)

Vh Chilli

M.S.J. sagde ...

Hej Chilli!
Hvor dejligt, at vi er enige ;)
Jeg har lige set på TV2 News at historien er nået vidt omkring, men det er da også fantastisk, at Holger klarede sig alene en hel nat!

Kram, Mona

Anonym sagde ...

Velkommen til det navlepilleri som Danmark består af.
En hver lykkelig historie skal helst pilles fra hinanden sådan at man kan svine en af personerne til. Så har vi det jo godt med os selv

M.S.J. sagde ...

Hej ilhja!
Det er præcis sådan det er - og der er jo ingen der sidder og hakker ned på dem nu..... Det er tankevækkende!