søndag den 9. januar 2011

Hvad sker der?!

Jeg hørte en ret chokerende radiospot på Pop Fm tidligere i dag. Den omhandlede den der opfattelse af, at det er mænd, som begår utroskab, og skiftede så til at kvinde faktisk også gør det, men de nok bare er bedre til at slette sporene. Radiospotten var en reklame for en eller anden website (jeg vil ikke synke så lavt, at jeg vil skrive navnet på websitet her på bloggen), hvor man helt anonymt kunne oprette en profil og finde en, som kunne få en til at føle sig attraktiv igen. Noget af det sidste der blev sagt var 'Nyd livet. Ha en affære'.

Så skal jeg ellers love for, at jeg følte trag til at brokke mig. Hvilket jeg også gjorde. Ganske højlydt!

Hvad fanden ligner det, at opfordre folk (kvinder) til, at have en affære?! Hvad er det for et samfund vi lever i? Er det bare totalt ligegyldigt, om man er i et forhold i dagens Danmark? Skal man bare skide højt og helligt på, at man gør sin kæreste/forlovede/ægtefælle ondt? Har man ingen skam i livet? Om jeg begriber hvad fanden den radiospot skulle gøre godt for. Det var den værste omgang pis jeg længe har hørt!

5 kommentarer:

Ida Klarskov sagde ...

Wow. Det lyder sgu da helt vildt underligt. Argh. Bliver da også lidt gal af at hører at det kan finde sted!

M.S.J. sagde ...

Jeg blev også vildt forarget over det!

Rikke sagde ...

Hvad?! Seriøst? Det kan man da ikke gøre offentligt. Sådan nogle reklamer burde afskaffes!

...

Ja, facebook er den værste tidsrøver ):

Rikke sagde ...

o.O ... det er da den værste omgang crap jeg har hørt længe! Altså fra deres side af, ikke dig :)

Jeg har altid haft den holdning at utroskab er noget af det værste. Hvis man begynder at have lysten til at være sammen med andre på den måde, og ikke ønsker at arbejde med forholdet - så er der nok ikke ret meget tilbage længere; men før man kaster sig ud i det kan man i det mindste bryde forholdet på en god måde! Gav det mening?

Jeg kunne ihvertfald aldrig gøre sådan noget. Ihvertfald ikke imod en jeg elsker; og det gør jeg vel hvis jeg er i et forhold med ham?

M.S.J. sagde ...

Hejsa!
Det er dejligt at vide, at jeg ikke er alene om at blive forarget over en sådan radiospot.

Take care, Kram, Mona